A lakberendezésben vannak olyan helyiségek, amelyekre - méltatlanul - kevesebb figyelem jut, ide tartoznak a különböző kiszolgáló helyiségek, vagy például a fürdőszobák.

Örömteli változás, hogy az utóbbi időben egyre több példát láthatunk szép és igényes fürdőfelújításkor, de még mindig nem annyit, mint a többi helyiség esetében. Pedig a fürdőnek nagy szerepe van abban, hogy kipihentnek érezzük magunkat egy fárasztó nap végén vagy hogy felfrissülten vágjuk bele a következőbe. Erre pedig kiváló helyszín egy szép, igényes, inspiráló, vagy relaxációt biztosító fürdő.

A következő fotósorozaton bemutatásra kerülő fürdőszoba kiváló példája annak, hogyan lehet minimális alapterületen a legtöbbet kihozni egy fürdőből színekkel, ötletes térszervezéssel, jó helyre beépített üvegtéglákkal, hogy minden szempontból megfeleljen a tulajdonos igényeinek és ha kell a pihenés, feltöltődés helyszíne legyen, ha kell, akkor energiát adjon egy borús reggelen.

fürdőszoba modern üvegtégla 3D terv
fürdőszoba modern üvegtégla 3D terv
fürdőszoba modern üvegtégla 3D terv
fürdőszoba modern üvegtégla 3D terv
 
Tervezés: AD-home
Írta: R. Fonyó Barbara

Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz
az Inspiráló Otthonok közösségi oldalához,
melyet ITT is megtehetsz.
Ezáltal nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem!

Köszönjük!